WordPress hosting

Na het maken van je website zorg ik data deze online geplaatst wordt. Dit kan onder mijn beheer, het hosten van je website wordt gedaan op een snelle en betaalbare server. Dat komt om dat ik gebruik maak van webhosting van Nederlandse bodem.

Snel

Het is belangrijk dat een website of webshop snel wordt geladen. Een bezoeker kan dan binnen enkele seconden je website of webshop bekijken. 

Betaalbaar

Ik vindt het belangrijk dat webhosting goedkoop moet blijven. Daarom heb ik gekozen voor een Nederlands bedrijf.

Backup

Standaard wordt er 7x per dag een back-up van je website of webshop gemaakt. Een back-up blijft tot 60 dagen staan. En kan gemakkelijk worden teruggezet.

Mijn hosting pakketten

Ook een snelle website of webshop online hebben staan? Ik adviseer je tijdens ons gesprek om voor het juiste pakket te kiezen. Heb je vroegtijdig extra ruimte of bandbreedte nodig, dat kan. Overstappen van webhosting provider? Ik zorg dat je website of webshop binnen een dag is overgezet.

1GB bandbreedte is ongeveer 1000 bezoekers.

Professioneel hosting pakket

Dit pakket heb ik samengesteld voor bedrijven die meer nodig hebben dan het compleet pakket. Dit pakket bevat ‘opbeperkte’ resources.

Ook krijg je bij dit pakket varnis cache. Dit zorgt voor optimale snelheid van je website. Een gebruiker laadt je website nog sneller. Daarnaast wordt content oook geleverd vanuit het wereldwijde CDN (Content Delivery Network).

Meer resources nodig, dit pakket kan nog uitgebreider. Samen met jou bespreken we alle details en zaken die daarvoor gedaan moeten worden.

* Fair Use Policy

Geef onderhoud uit handen

Na het plaatsen van je WordPress site op onze webhosting moet je wel alle plugins en thema’s up-to-date houden. Ik help je met tijd besparen en zorg ervoor dat je webshop veilig online blijft staan.

r

Veilig

Elke website bevat een set van plugins. Plugins kunnen kwetsbaarheden bevatten en door plugins up-to-date te houden, zorg ik ervoor dat ze geen schade aanrichten.

Defect

Door plugins en thema’s te updaten kan het voorkomen dat je website defect raakt. Ik zorg ervoor dat je website na iedere update blijft functioneren.

Bespaart je tijd

Ik zorg voor de onderhoud van je site en jij krijgt meer tijd voor jezelf of voor je werk. Geen problemen, geen hoofdpijn.

Samen maken wij jouw bedrijf zichtbaar!

Heb ik je overtuigd van de voordelen om de stap te maken naar online? Stuur mij dan gerust een mail!

Wil je nog iets weten, stuur mij dan een appje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Meer dan 5 succesvolle projecten afgerond

Laat je ook overtuigen door een kijkje te nemen in mijn afgeronde projecten. Van online marketing tot websites en webshops. Ik doe het met veel plezier.

Contact

Ik ben via WhatsApp bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.

Tel: 023 207 8045

© 2020 Asit. Alle rechten voorbehouden.