WordPress onderhoud

Na het plaatsen van je WordPress website moet je wel alle plugins en thema’s up-to-date houden. Ik help je met tijd besparen en neem dit graag van je over. Zo zorg ik ervoor dat je website veilig online blijft staan.

r

Veilig

Elke website bevat een set van plugins. Plugins kunnen kwetsbaarheden bevatten en door plugins up-to-date te houden, zorg ik ervoor dat ze geen schade aanrichten.

Defect

Door plugins en thema’s te updaten kan het voorkomen dat je website defect raakt. Ik zorg ervoor dat je website na iedere update blijft functioneren.

Bespaart je tijd

Ik zorg voor de onderhoud van je site en jij krijgt meer tijd voor jezelf of voor je werk. Geen problemen, geen hoofdpijn.

Mijn onderhoud pakketten

WordPress is een Conten Management Systeem dat open soure wordt aangeboden. Veel ontwikkelaars werken mee aan de software en eventuele uitbreidingen. Met mijn WordPress onderhoud pakketten heb je verder geen omkijken naar het onderhoud van jou WordPress website of webshop. 

*Minimaal 3 maanden afsluiten

Content bijwerken

Zijn er na het plaatsen van de website pagina’s die moeten worden aangepast of moet er wekelijks een artikel geplaats worden. Daar help ik je graag bij. Ook voor producten toevoegen aan je webshop sta ik klaar.

Snel afgehandeld

Het plaatsen van content of het updaten van content moet snel gebeuren. Het kan zijn dat er verkeerde informatie op je website staat.

w

Communicatie

Gemakkelijk via de mail stuur je mij wat er aangepast moet worden. Erg belangrijk? Het kan ook telefonisch besproken worden.

Producten

Een webshop kan heel wat producten bevatten. Het plaatsen van deze producten kan veel tijd in beslag nemen. Ik neem dit graag van je over.

Samen maken wij jouw bedrijf zichtbaar!

Heb ik je overtuigd van de voordelen om de stap te maken naar online? Stuur mij dan gerust een mail!

Wil je nog iets weten, stuur mij dan een appje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Meer dan 5 succesvolle projecten afgerond

Laat je ook overtuigen door een kijkje te nemen in mijn afgeronde projecten. Van online marketing tot websites en webshops. Ik doe het met veel plezier.

Contact

Ik ben via WhatsApp bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.

Tel: 023 207 8045

© 2020 Asit. Alle rechten voorbehouden.