WordPress webshop

Ik ontwerp een WordPress webshop, die aan alle technische eisen voldoet. Daarnaast zorg ik ervoor dat je webshop er op mobiel goed uitziet. Ik wil graag een mooie webshop voor je maken.

Doel

Wat je wilt bereiken met je webshop bepaalt hoe je webshop moet worden ontworpen. Samen denken na we over je doelen van de webshop en ik ga daarmee aan de slag.
j

Content

Na het ontwerpen van je webshop, zullen er tekst en foto’s geplaatst moeten worden. Dit word door jou aangeleverd en ik zorg ervoor dat dit op de juiste plek terecht komt.

Technisch

Voordat een webshop online geplaatst wordt, zorg ik ervoor dat het technische aspect van de webshop werkt. Erg belangrijk, anders kan je webshop een error opleveren.

Mijn werkwijze

Door de hieronder uitgelegde werkwijze zal het ontwerpen en plaatsen van een WordPress webshop gemakkelijk verlopen.

Overleg

Om de vraag van de klant goed te doorgronden, voer ik een (telefonisch) gesprek met de klant. Ik probeer alle relevante informatie te verkijgen om zo een goed ontwerp te maken. 

Ontwerp

Als de klant het voorstel accepteert, ga ik beginnen met ontwerpen. Met de verkregen informatie en je wensen als uitgangspunt, maak ik een concept ontwerp. Dit ontwerp bespreken wij samen en na je goedkeuring, start ik met het realiseren van de webshop.

Overdracht

Voordat de webshop wordt overgedragen, kan de klant nog op- en aanmerkingen geven. Pas als de klant tevreden is met het resultaat, wordt de webshop definitief overgedragen.

Extra diensten

Wil je naast een door mij ontworpen WordPress webshop ook hosting, onderhoud of support? Ook dat kan ik regelen. Door dit uit handen te geven, bespaar je veel tijd en werkt je webshop beter.

Hosting

Een WordPress webshop moet online worden gehost. Het online hosten kan moeilijkheden veroorzaken als je niet weet wat je doet. Ik neem dit graag van je over en zorg dat je webshop op een snelle server komt te staan.

Onderhoud

Na het plaatsen van een WordPress webshop moeten alle plugins en thema’s up-to-date gehouden worden. Ik neem dit met veel plezier van je over. Ik zorg ervoor dat je webshop veilig online blijft staan.

l

Contentbeheer

Zijn er na het plaatsen van de webshop pagina’s die moeten worden aangepast of moet er wekelijks een artikel geplaatst worden? Ook daarbij kan ik je helpen. 

Samen maken wij jouw bedrijf zichtbaar!

Heb ik je overtuigd van de voordelen om de stap te maken naar online? Stuur mij dan gerust een mail!

Wil je nog iets weten, stuur mij dan een appje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Meer dan 5 succesvolle projecten afgerond

Laat je ook overtuigen door een kijkje te nemen in mijn afgeronde projecten. Van online marketing tot websites en webshops. Ik doe het met veel plezier.

Contact

Ik ben via WhatsApp bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.

Tel: 023 207 8045

© 2020 Asit. Alle rechten voorbehouden.